• 95029b98

Boral Roofing Fa'ailoa Sol-R-Skin Blue Roof Liner

Boral Roofing Fa'ailoa Sol-R-Skin Blue Roof Liner

Boral Roofing o loʻo faʻaalia ai le Sol-R-Skin Blue Roof Liner, o se vaifofo faʻamalama ma faʻaalia e maua ai le puipuiga mai elemene aʻo faʻaleleia le faʻasaoina o le malosi.
Sol-R-Skin Blue oloa e talafeagai mo toetoe lava o soʻo se mea taualuga tifato, e lelei mo le faʻaogaina i soʻo se tau ma soʻo se vevela, e faʻasaʻo le UV ma e iai se lanu lanu moana malulu.
O le paʻu fou e tuʻufaʻatasia ai mea e lua e faʻaleleia ai le malosi: o se paʻu paʻu alumini faʻaalia e atagia ai le vevela ma se emissivity o le 0.03, ma o se fala tioata i lalo ifo o le alumini e maua ai se vaega lona lua o le vevela. O mea nei e tuʻufaʻatasia i se oloa e tasi, faʻamauina R-5.5 .
"Sol-R-Skin Blue liner e galue e pei o se mea e le susu, paʻu susulu malosi ma palanikeke faʻafefe, e maua ai ni fofo autu se tolu i totonu o le tasi, oloa maualuga," o le tala lea a Eric Miller, Boral Roofing. fai fala fola e fesoasoani e tetee atu ai i tulaga o le tau, ae e faaitiitia ai foi le malosi e manaomia o se fale po o se fausaga.”
O lenei oloa e maua ai le Vasega A o le puipuiga o le afi pe a faʻaaogaina i le uʻamea faʻapipiʻi maʻa, sima sima poʻo mea faʻapipiʻi omea. Sol-R-Skin Blue ua pasia le ASTM E-108 Vasega A suʻega afi ma soʻo se tasi o nei mea taualuga.
O lo'o ta'avale ta'i 45-pauna ta'itasi e maua ai le 450 futu faatafafa o le oloa ma le mafiafia fa'aigoaina o le 3/8 inisi. E fa'apipi'i le pa'u i totonu ma o lo'o i ai se fasi mea fa'apipi'i i luga o le vae ulu e maua ai le savili tetee. fa'aitiitia le pupula, e sili atu le saogalemu ma fa'afaigofie ona fa'apipi'i nai lo isi fa'aiila alumini fa'avevela pa puipui fa'aulu products.boralroof.com
O Symone o se faatonu lagolago mo mekasini a le Zonda's BUILDER ma Multifamily Executive. Na ia lomia foi tala i isi lomiga a le kamupani, e aofia ai le ARCHITECT. Na ia mauaina le BA i le Journalism ma se tamaititi i Business Communications mai le Towson University.
FAUSAGA na ta'ua Landsea Homes 2022 Faufale o le Tausaga. Fa'aopoopo, va'ai po'o fea kamupani e faia la tatou lisi fa'aletausaga o Faufale Tele a Amerika.
BUILDER Online e tuʻuina atu i le au fau fale tala fou fau fale, fuafuaga o fale, faʻataʻitaʻiga o fale ma faʻamatalaga o oloa fau fale e fesoasoani ia i latou i le lelei ma le manuia e pulea a latou galuega faufale.


Taimi meli: Iuni-14-2022


Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
footer_bella